Контакт

Контакт

Почетна

>

Контакт

Контакт детали

Доколку имате потреба од помош, јавете се или испратете ни порака. Ние сме сигурни дека ќе добиете одговор во најбрз можен рок.

Контакт

Мобилен: (+389) 75 414 086

Мобилен: (+389) 75 310 510

Мобилен: (+389) 75 253 075

Адреса

Климент Охридски бр. 103-Д

Позади Терминал Струмица

градско Балдовци

Струмица

Email

euroconnect2@gmail.com

Испрати порака

Доколку имате било какви прашања слободно може да ни испратите порака преку контакт формата подолу.