Ashville Brown 30x60

Ashville Brown 30x60

Ashville Brown 30x60

920 ден

740 ден

Продуктот е достапен


Категории:

Керамика

Потекло:

Cersanit - Poland

Ознаки:

кафеава

,

30x60

СПОДЕЛИ:

ОПИС

Гранитна плочка за внатрешна и надворешна употреба.

Поврзани продукти