Ashville Grey 30x60

Ashville Grey 30x60

Ashville Grey 30x60

920 ден

ден

Продуктот е достапен


Категории:

Керамика

Потекло:

Cersanit - Poland

Ознаки:

сива

,

30x60

СПОДЕЛИ:

ОПИС

Гранитна плочка за внатрешна и надворешна употреба.

Поврзани продукти