Sandwood Brown 18.5x59.8

Sandwood Brown 18.5x59.8

Sandwood Brown 18.5x59.8

960 ден

Продуктот е достапен


Категории:

Керамика

Потекло:

Cersanit - Poland

Ознаки:

кафеава

,

18.5x59.8

СПОДЕЛИ:

ОПИС

Гранитна плочка за внатрешна и надворешна употреба.

Поврзани продукти