Sandwood Beige 18.5x59.8

Sandwood Beige 18.5x59.8

Sandwood Beige 18.5x59.8

960 ден

Продуктот е достапен


Категории:

Керамика

Потекло:

Cersanit - Poland

Ознаки:

18.5x59.8

,

крем

СПОДЕЛИ:

ОПИС

Гранитна плочка за внатрешна и надворешна употреба.

Поврзани продукти